Cos de cumparaturi

  • Nu este nici un produs in cos.

politica-de-retur

Legislatia romaneasca prevede urmatoarele: “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 15 zile lucratoare, fara penalitari si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Politica de retur este in conformitate cu legislatia in vigoare (OG nr. 130 din 2000, completata de Legea 51 din 2003 – regimul juridic al contractelor la distanta) si iti da posibilitatea sa returnezi produsele in 10 zile de la achizitie.

Ca sa initiezi procedura de retur trebuie sa ma notifici printr-un e-mail la adresa contact@ateliermaria.ro care sa contina datele tale de identificare (nume si prenume, CNP, adresa, telefon, ), datele de identificare ale comenzii (numarul comenzii, data plasarii), contul tau bancar in format IBAN, si numele bancii. Te rog sa faci acest lucru in primele 5 zile lucratoare de la primirea produselor, altfel cererea nu o sa fie luata in considerare.

Pot inlocui produsul returnat cu alt produs sau iti voi returna banii in termen de maximum 30 de zile de la primirea si acceptarea produsului returnat, in contul indicat in e-mail, in functie de cum optezi. Costurile de transport nu sunt rambursabile si vor fi scazute din valoarea de returnat.

Costurile de returnare cad in sarcina ta. Te rog sa returnezi prin serviciul de curierat agreat produsele care trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, adica in ambalajul original cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care le-au insotit.

Adresa de retur este:

Atelier Maria
Str. Coralilor, 101, ap.2, sect.1, Bucuresti

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, imi rezerv dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, conform optiunii tale, ti-l putem reexpedia (situatie in care costurile de transport trebuie suportate de catre tine).