Cos de cumparaturi

  • Nu este nici un produs in cos.

termeni-si-conditii

Inainte de plasarea unei comenzi va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestui site.

Prin plasarea sau folosirea unei comenzi pe Ateliermaria.ro va dati acceptul asupra conditiilor mentionate mai jos.

Site-ul Ateliermaria.ro este proprietatea firmei Voica T. Elena Luminita PFA si este aparat de legile privind proprietatea intelectuala si industriala si Legea drepturilor de Autor
Folosirea fara acordul Ateliermaria.ro a oricaror elemente din site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate preturile afisate pe site contin TVA. Ateliermaria.ro isi rezerva dreptul de a schimba preturile si descrierile produselor afisate pe site fara o notificare prealabila.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele pot diferi in orice fel fata de imaginea afisata pe site.
Facem eforturi pentru ca pozele produselor sa fie cat mai aproape de realitate dar din cauza unor factori ce nu depind de noi acest lucru nu este intotdeauna posibil, iar magazinul nu are nici o responsabilitate daca apar diferente intre imaginea unui produs din magazin si produsele primite, diferente care se refera la culoare, nuanta, etc .

Pozele de produs sunt realizate de catre site-ul Ateliermaria.ro si sunt proprietatea acestuia. Este interzisa folosirea lor in alte scopuri decat aceea de informare pe site-ul nostru.

Ne rezervam dreptul de a refuza executarea unor comenzi, fara a motiva aceasta alegere

Nu raspundem pentru intarzierile la livrare datorate curierului/postei sau din alte motive.

Pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, deteriorarile sau distrugerile cad in sarcina transportatorului.