Cos de cumparaturi

  • Nu este nici un produs in cos.

termeni-de-confidentialitate

Accesarea site-ului Ateliermaria.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de firma Voica T. Elena Luminita PFA. Aceste date sunt preluate in urmatoarele scopuri: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile site ului. Voica T. Elena Luminita PFA se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala, sau inchiriere.Voica T. Elena Luminita PFA este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site.

Colectarea datelor – se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.

Aveti dreptul sa cereti oricand stergerea datelor dvs.

In functie de tipul de inregistrare (creare cont site, abonare newsletter), utilizatorului ii pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Ateliermaria.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.